♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, August 11, 2017

Masterchef Australia 2017 | Masakan Diana julang nama Malaysia

Wah! Rupa-rupanya semalam 2 artikel enche Neezam disiarkan kat akhbar utama Malaysia.

Satu yang aku post semalam tentang plagiarisme dan satu lagi yang kat bawah ni.

Artikel enche Neezam kali ni menyentuh tentang kemenangan Diana, orang Malaysia di Masterchef Australia baru-baru ni. Rasa teruja jugak bila orang Malaysia menang lagi... ini dah kali ketiga. Masa Poh (Naib juara 2009) dan Adam (Juara 2010) bertanding dalam MC dulu, memang aku ikut sebab masa tu pun kitorang masih kat Melbourne. Cuma dah balik Malaysia ni, aku lebih suka tengok MC US & Canada.

Ok lah!

Untuk artikel penuh tulisan enche Neezam ni, boleh klik pada link bawah ni:-

https://www.pressreader.com/malaysia/harian-metro/20170810/282093456834362

Salam Jumaat!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top