♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, June 7, 2017

Karipap pusing... as requested...

Tetiba enche Neezam mintak aku buat karipap pusing. Dah lama teringin katanya. Sian....

Sayang punyer pasal, gigihkan lah jugak buat suami tercinta. Lebih-lebih lagi sebab nak buat untuk juadah berbuka.

Alhamdulillah masih ada skill lagi, walaupun dah bertahun tak buat.

Huhuhu...

Buat banyak-banyak then simpan dalam peti ais, buat frozen. Bila nak makan, just goreng jer.

Sepanjang bulan Ramadhan ni, kitorang memang tak jejak langsung ke pasar Ramadhan. So, buat kuih frozen macam ni memang lagi berbaloi-baloi! Boleh letak inti banyak-banyak! #bukankaripapoksigen

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top