♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, February 4, 2017

Sajer bagi geram!

Hahahhahaa... Sajer bagi geram!

Haaaa... saper suruh tak der kat rumah masa birthday?

Kan dah dapat hadiah awal-awal.

Dah janji tak bukak sebelum 6hb. Jangan tak tepati tau!

Last year, aku sempat buat surprise vacay untuk enche Neezam. Tapi sebab tahun ni enche Neezam terpaksa outstation jauh nun di utara pada harijadi dia, so terpaksalah letak 'harta karun' jer dalam travelling beg dia. Dengan harapan dia jumpa beberapa hari sebelum 6hb.

Haaaa... bila dah jumpa hadiah tu, memang dia geramlah... Tak sabar nak bukak! Huhuhu... Padan muka...

Anyway sayang, I hope you will like it!

Love you soooo much!

Tapi... jangan bukak sekarang tau!

Tunggu 6 Februari!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top