♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Wednesday, January 25, 2017

CNY2017 @ PC Group

Macam biasa, setiap kali CNY, mesti dapat ole-ole dari supplier.

Tapi tahun ni kurang sikit dapat limau. Limau dah mahal katanya... Huhuhu...

Ok lah... dapat lah jugak beberapa biji limau daripada tak der langsung kan...

Yang peting... tiap-tiap tahun dapat sampul merah dari bos!

Tq boss!

Hari ni ada CNY celebration kat office. Macam biasa memang gamat bila berkumpul tiap-tiap tahun.

Mood holiday dah on ni.

Boss bagi cuti free hari Jumaat dan hari Selasa ni. Yey!

Kemana kiter cuti panjang ni???

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top