♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, December 25, 2016

'Sing' with the kiddos!

Dah lama berjanji nak bawak bebudak ni gi tengok wayang. Tapi tak berkesempatan hinggalah ke hari ini. Memula ingat nak gi tengok 'Moana' tapi diorang sibuk nak tengok 'Sing'.

So, layan jer lah...

Berapa bintang nak kasi?

Hmmm... bolehlah nak kasi 4 dari 5 bintang. Jalan citer best, quite fun dan bebudak memang suka sangat dengan telatah binatang-binatang yang dok menyanyi tu. Siap berjoget lagi dalam panggung.

Best laa!

Janji bebudak ni happy!

Next time... kite tengok Smurf plak.

Ok tak?

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top