♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, December 27, 2016

Entah kali keberapa dah kat Bayou Lagoon Melaka

Yup!

This is our favorite place to main air although aku pernah bagi bad review dalam blog aku sebelum ni.

Kenapa kitorang suka kat tempat ni?

Most of all because ia terletak kat Melaka. Dekat jer. Nak ngadap jem pun tak der lah lama sangat.

Second, hotel ni rated 4 bintang, tapi harga dia ok laaa... Tak mahal sangat. Kalau kat agoda, boleh dapat RM119++ untuk studio room, yang kitorang book malam ni.

And third the slides kat waterpark just besides each other. Tak payah nak gi jauh-jauh nak main slides lain-lain. Aku boleh duduk satu tempat, then boleh pantau setiap ceruk Niesreena dan Naufal pergi. Cuma kat sini tak der lah yang nak main slides kena pakai pelampung bagai. Cuma slides kecik-kecik jer. Ok jugak. Tak der lah nak kena naik tangga sampai beratus anak tangga hurung pelampung berat nak sampai ke tempat naik slide tu.

Pada aku, ada banyak benda yang diorang dah tambahbaik. Tapi ada banyak benda jugak yang perlu diorang tambah baik lagi.

Apapun... Niesreena dan Naufal memang enjoy setiap kali datang sini.

Ok laaa... kali ni, mak buyung kena tengok dan cecah-cecah kaki kat air jer. Tak boleh join turun slides. Yang penting, my beloved Khairuns happy!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top