♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, November 6, 2016

Sebelum balik... kiter berendam dulu!

Biasalah kalau dah sampai kat hotel, bebudak ni memang aim ke swimming pool jer. Dari hari sampai hinggalah hari nak balik.

Niesreena seronok kali ni sebab ada kawan sekolah dia sama-sama.

Haiya... tengok budak nakal ni!

Pukul 12 tengahari tadi kitorang check-out dan bergerak balik ke Sepang.

Malam tadi, kitorang gi celebrate birthday Mak Ayah mertuaku. Birthday diorang selang beberapa hari jer; 4 & 7 Nov. Esok pun adik enche Neezam bakal konvo Masters. So, raikan jugak bersama-sama. So, enche Neezam open table dan makan besar sikit laaa...

Happy Birthday, ayah & emak! Semoga dianugerahkan rahmat, kesihatan, kesenangan menjalani ibadah dan hidup serta dimurahkan rezeki.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top