♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, October 18, 2016

Fruitilicious!

Hari ni sempat ikut kawan sekerja ke tempat kerja lama dia. Dulu dia kerja kat syarikat buah... import export buah-buahan. Ada banyaklah imported fruits kat sana..

Masya Allah... macam semua nak beli. Memang rambang mata! Huhuhu...

Tapi kuatkan iman... belilah jugak empat jenis jer.

Alhamdulillah dapat buah manis-manis. Sedap giler!

Plum hijau tu memula tak tahu itu plum. Ingatkan buat apa. Then orang kedai kasi rasa. Memula rasa cam was-was jer nak cuba sebab nampak macam masam jer. Tapi bila dah try... masya Allah! Sedapnya! Terus ambik sekotak. Harganya agak mahallah... doploh hengget sekotak.

Honey dew sebiji doblas hengget dan pear sekotak lapan hengget. Dua-dua pun manis!

Anggur seedless, manis, rangup dan kulit sangat nipis! Seploh hengget jer.

Sakan makan buah!

Niesreena, Naufal dan enche Neezam pun suka. Berbaloi beli.

Hmmmm... kemain promote lagi kan. Bukan apa... memang sedap. Next time boleh beli lagi!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top