♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, October 25, 2016

Breakfast bar dah ada 'kawan'

Merata jugak aku dan enche Neezam gi mencari bar stools ni. Tak cukup pusing-pusing kat kedai perabot kat Nilai ni... Kitorang ke Ikea dan Index Living jugak. Bila ada yang berkenan, stok plak tak der.

Akhirnya, patah balik ke Nilai, ambik jugaklah yang paling command ni.

Ok lah... selesa dan murah jer pun.

Bila dah lengkap breakfast bar ni, selamatlah meja makan. Tak der lah setiap pagi lepas breakfast nak kena lap kilat-kilat meja makan kesayangan aku ni. Huhuhu...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top