♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, August 1, 2016

Sharing @ Juliet le Sweetheart's Fb Page #7

Waaaa... dah masuk Ogos...

Page Juliet le Sweetheart's sekarang dah cecah lebih 50k. Alhamdulillah...

Thank you for all the supports! Terharu sangat!

Saper yang belum 'Like' tu, sudi-sudilah join the club. Insya Allah... kalau ada perkongsian menarik akan aku kongsikan kat page aku ni untuk manfaat bersama.

So, kat bawah ni adalah sharing yang aku buat sepanjang bulan lepas.

Ada apa-apa idea lagi tak yang nak aku kongsikan? Just komen kat page yer...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top