♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, August 20, 2016

Durian time!

Semalam enche Neezam dah berangkat ke Jakarta untuk present paper. So, aku dan anak-anak bawa diri balik ke rumah mak abah. Abah kata, nanti Julie balik kiter gi dinner durian. Malam ni, lepas tengok DLCW vs CL, kitorang pun gi mendurian!

Dah macam pesta durian kat tepi jalan dekat dengan rumah mak abah ni. Banyak betul kedai durian dibuka dan ramai betul yang serbu. Ada banyak jenis durian yang dijual dengan pelbagai harga.

Lebih sedap sebab orang belanja! heheheheh...

Aku suka durian yang pahit-pahit sikit. Durian kunyit sedap! Kalau musang king, lagi giler sedap!

Kebetulan kedai durian ni berdepan dengan kedai cendol Wahab yang famous tu. Makan cendol dengan durian ori... perrrggghhhh... sedapnya...

Malam ni memang dinner durian jer. Berapa biji habis ntah.

Panaslah tidur malam ni... huhuhu...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top