♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, August 21, 2016

Air tangan emak memang terbaeeeekkk!

Terbaik breakfast pagi ni!

Nasi panas dengan asam pedas ikan pari original Melaka punyer air tangan emak tersayang! Plus... kuah banjir! Jangan jeles! Heheheheh...

Asam pedas air tangan emak memang kegemaran aku dan Niesreena. Memang sedap giler. Tak boleh lawan langsung emak punyer. Even aku try buat yang sama pun tak jadi. Mesti ada rasa kurang.

Jadinya... kalau balik KL, mesti masakkan masakan kegemaran kitorang ni. Tak pernah boring!

Yummeh!

Semalam pepagi lagi mak dah prepare nasi lemak. Sedap dan berlemak betul nasi lemak emak.

Tambah-tambah lagi ada paru goreng istimewa dari emak ni. Kegemaran aku dan Naufal. Naufal tak sabar nak makan dan asik meratah jer.

Love you emak!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top