♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, June 4, 2016

Untuk kesekian kalinya...

Moving day!

Alhamdulillah... ramai adik-adik students enche Neezam dan x-jaksa KK1 yang datang membantu. Sangat-sangat membantu meringankan beban.

Terima kasih sangat!

Kitorang doakan semoga adik-adik semua dirahmati Allah dan dipermudahkan segala urusan pembelajaran, berjaya dunia dan akhirat.

Insya Allah ada rezeki nanti datang makan kat rumah kitorang k!

Harap-harap ni last lah pindah hingga 10/20 tahun akan datang. Penatlah pindah randah. Dalam 10 tahun ni dah 8 kali pindah. Tapi dalam 10 tahun ni jugak pengalaman terbaik. Sumer jenis rumah kita pernah rasa; dari bilik je ke garaj, mews, flat, teres kos rendah, banglo, semi-d! Dari Nilai - Melbourne - Seremban - Sepang.

Alhamdulillah... Pengalaman yang menyeronokkan dan mematangkan.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top