♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, June 2, 2016

Sharing @ Juliet le Sweetheart's Fb Page #6

Ola olaaaaa...

Sekejap jer dah masuk bulan 6. Bulan birthday aku!

y(^-^)y

Insya Allah beberapa hari lagi kita akan start berpuasa pulak.

Page juliet le sweetheart dah ada lebih daripada 46k likers. Alhamdulillah... Tak sangka boleh capai puluh-puluh ribu likers. Terima kasih semua yang sudi like page yang ni.

Sejak akhir-akhir ni, page ni kena serbu dengar Likers dari negara-negara Amerika Latin; Columbia, Venezuela, Brazil dan lain-lain. Kat komen ada bahasa-bahasa ala-ala Maria Mercedes yang aku tak paham. Huhuhu... Anyway, gracias!

Ini adalah perkongsian di page sepanjang bulan May. Kalau korang ada minat yang sama, jom lah like page juliet le sweetheart. Ada banyak lagi perkongsian yang menarik di sana.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top