♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, June 24, 2016

My off day vs ais krim goreng

Off day sangat!

Hehhehehehe...

Bukan off day apa pun. Cuma semalam enche Neezam offer untuk prepare juadah berbuka. Biasanya enche Neezam buat pencuci mulut jer. Hari ni enche Neezam nak buat main dish plak. So, aku relaxlah sikit.

Yey! Alhamdulillah...

Nampak simple... Tapi bertambah jugaklah aku makan. Memang sedap ayam paprik tu.

Tq enche Neezam!

Dan aku plak... buat ais krim goreng untuk dessert.

Resepi yang senang tapi sedap!

Niesreena dan Naufal suka sangat.

Hmmm... actually... aku dan enche Neezam pun suka gak ais krim goreng ni.

Buat simple-simple jer... Janji kenyang!

Nak try buat ais krim goreng?

Resepi kat sini:-

https://juliescookingwithluv.blogspot.my/2016/06/ais-krim-goreng.html

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top