♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, June 21, 2016

Akhirnya... dapurku berlangsir!

Ok tak?

Memula ingat tak nak letak langsir. Biar terbuka luas jer. So, saujanalah mata memandang. Tapi... Jiran belakang rumah akan pindah masuk tak lama lagi. Terpaksalah tutup sikit tingkap tu.

Hujung minggu lepas gi Nilai Square tempah langsir untuk dapur dan bilik study. Malam ni sempat gantung langsir dapur jer sebab langsir bilik study silap ukuran. Huhuhu... Sadis!

Gantung langsir... Buat sendiri jer!

Eh! Buka aku buat... My herolah yang buat. My handyman in the house. My can-do-everything gentleman.

Tak sampai 15 minit. Dah siap tergantung dah langsir dapurku.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top