♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, May 23, 2016

Progress Renovation Rumah Minggu 9

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم

الحَمْد لله

Insya Allah... minggu ni minggu terakhir renovation.

So, minggu depan dah boleh pindah masuk.

Just in time; bebudak cuti sekolah dan before puasa.

So, bolehlah ambik cuti dan settelkan hal rumah.

Overall, aku sangat berpuas hati dengan hasil kerja Vin and the gang. Sangat kemas dan halus.

Of course, tempat favorite aku ialah our new wet kitchen.

Nak tengok?!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Tada!

Haaaa... siap ada model kat situ.

Hehehehe...

I love love LOVE love love my new kitchen soooooo much!

Actually, kitorang tak plan pun nak buat dapur basah ni secantik ni. Nak buat biasa-biasa jer. Tapi hasilnya tercantik plak. Heheehhe...

Ni jer yang mampu. Kitchen cabinet kena postpone dulu. Budget dah tak der. Kena tunggu tabung penuh balik. Berdikit-dikitlah kiter yer.

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top