♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, April 7, 2016

Descendant of the Sun

Jom tonton online!

Aku memang suka tengok citer Korea... dari citer Autumn In My Heart, Full House, The Heir, My Love From the Star... banyak lagi...

Dan yang terbaru

Descendant of the Sun

Best ke citer ni?

Hmmmm... memula aku tengok hero dan heroin dia...

Hero...

Wow?! Song Joong Ki? Pretty boy Running Man dulu. Jadi askar? Sesuai ker dengan rupa cute tu?

Heroin...

Eh! Song Hye Kyo... heroin Full House dulu. Dah lama tak tengok dia berlakon.

Hmmmm... Sesuai ker dengan Jong Ki? Jong Ki nampak muda...

Pastu tengok genre dan jalan cerita... Alaaa... citer askar laaa... perang perang ke? Tak suka lah...

So, rasa macam 50/50... nak tengok sebab hero dan heroin best... tapi malas nak tengok sebab citer askar-askar ni mesti perang-perang... gaduh-gaduh... tak suka...

Tetiba bila tukar channel 392... eh dah ada kat TV? Baru episod 3! Ok! Record!

Sekali tengok... ish... memang best!

Jong Ki nampak giler cute! Hye Kyo tetap nampak jelita seperti dulu!

Kisah cinta diorang yang sweet dan lawak yang tak disangka.

Couple ni pun sweet jugak! Kim Ji Won pernah berlakon dalam The Heir.

Memang bestlah!

Dan jalan cerita memang ada lawan-lawan, tembak-tembak bagai... Tapi kejap jer... Lepas tu masuk bab cinta memang cair habis. Huhuhu...

Sekarang ni kat 392 dah episod 11. Tapi kalau korang nak layan online, boleh tengok kat bawah ni. Citer ni ada 16 episod jer. Kat 392 setiap Rabu dan Khamis jam 9 malam.

Kalau dah tertinggal, boleh tengok

Descendant of the Sun secara online kat sini

1 comment :

Tautan Hati NabilaHasyim said...

Yeh, sy pun tgok jgk..
Online, sbb xda TV kt umh..
Web gooddrama.net..
Satu lg tgh Mrs. Cop 2, pn best gak, hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top