♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, March 12, 2016

Boboiboy the movie... terbaik!!!

Alhamdulillah... malam semalam berkesempatan bawak Niesreena dan Naufal gi tengok

Boboiboy the movie

Dari minggu lepas dah cakap nak tengok Boboiboy... tapi malam tadi baru boleh bawak. Tunggu habis exam dulu.

Awal-awal lagi dah beli tiket online. Alhamdulillah... dapat. Takut gak sebab dengar Boboiboy selalu full house.

Memang full house! Penuh panggung!

My personal review on Boboiboy... memang terbaik!

Jalan cerita best, ada watak-watak baru dan kuasa baru Boboiboy yang membuatkan cerita ni fresh. Lawak-lawak yang memang kena dan kelakar. Papa Zola memang kelakar giler. Grafik seriusly terbaik. Senang cerita semua best!

Aku bagi 10/10 bintang!

Naufal dan Niesreena memang enjoy dari awal hingga habis cerita. Naufal kusyuk giler tengok. Dalam kereta siap cerita balik adegan-adegan Boboiboy! Excited sangatlah tu.

Yang tak best sangat sebab wayang full dengan bebudak. Kadang-kadang tu mak bapak tak reti control dan tegur anak, ada yang menjerit-jerit dan bising. Tapi nak buat macam mana... anak orang...

Sebelum tengok wayang, kitorang sempat melampiaskan nafsu makan kat favorite place kitorang kat IOI City Mall Putrajaya ni. Mana lagi kalau tak kat NY Steak Shack.

Dap! Dap!

My favorite!

Puas hati!

Alhamdulillah...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top