♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, December 27, 2015

Kalendar Kuda 2016

Yey! Akhirnya dapat jugak kalendar kuda 2016.

Setelah berbelanja di situ.

Aku... setiap kali akhir tahun memang cari kalendar kuda berbanding kalendar lain yang lebih cantik dan lebih menarik designnya. Sebab kalendar kuda ni lebih jelas dan senang nak baca. Dan paling best sekali semua cuti dalam Malaysia dia ada tulis dan cuti sekolah kotak mesti warna kuning. Jelas!

Sekarang ni masih menanti kalendar kuda atas meja macam tahun lepas punyer. Saper nak bagi?! Angkat tangan!

Untuk dapatkan secara online, boleh download dari babab.net. Thank you, babab.net!

Atau dari page *juliet le sweetheart.

4 comments :

UMIE SUE said...

su pun suka kalendar kuda.lagi puas.kalau kalendar cantik2 tu tak best.hehe

Julie Mangsor said...

tu lah kan... (^-^)

Aty_Fared said...

betul la..dalam banyak2 kelendar..memang kelendar kuda ni jugak besh..besar..senang baca.. senang tengok.. senang paham.. heheh

NabilaHasyim said...

nabilah ada buat kalendar/planner sendiri utk 2016..
sibuk dok buat, enSuami tunjuk kalendar kuda online, ni amek ni print je, xyah susah2 sakit mata, kuikui... [spoil je mood org]

xdpt lg kalendar kuda thn dpn, klu xda, kena print sendiri la jawabnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top