♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, December 15, 2015

Happy birthday my dearest emak!

We ❤ you sooooo much!

Hari ni birthday emak yang ke 57 tahun. Yup! Muda lagi mak I. Hehehehe...

Macam biasa, kalau bukan hujung minggu, dinner memang kitorang usahakan jugak untuk gather adik-beradik.

Sambutan harijadi emak kali ni sederhana jer. Just a simple dinner but of course it was a night to remember.

♡ My beloved mak dan abah ♡

Sama kan muka aku dengan mak?

Birthday mak kali ni kitorang tak beli kek pun. Sebab selalunya kitorang beli kek, mak bukan makan pun. Jamah sikit jer. Mak memang kureng suka sikit makanan manis. Jaga kesihatan... Kitorang yang bagi habis.

So, simple dinner je lah.

Tu pun mak happy.

Seronok dapat berkumpul ramai-ramai. Sayang Niesreena dan Naufal tak der kali ni. Diorang gi bercuti dengan ayah tok dan mak tok dia. Niesreena dan Naufal pun enjoy kat sana.

Rindunya kat budak berdua ni.

Selamat hari jadi mak!

Kitorang sayaaaaaaaaaaaaang sangat kat mak!

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top