♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, December 21, 2015

Dah 10 ribu!

السلام عليكم

Selamat hari Isnin semua!

الحَمْد لله

Facebook page *Juliet le Sweetheart dah mencecah 10,000 likes!

Terima kasih kepada semua yang sudi 'like' page aku. Actually, terkejut jugak. Kenapa tetiba naik mendadak pulak, tapi mungkin kita semua mempunyai minat yang sama... kot... huhuhu...

Apapun... Alhamdulillah... Semoga page ni dapat memberikan manfaat dan berguna kepada kita semua. Seperti yang aku pernah bagitahu dulu, actually, semua perkongsian kat page tu aku simpan untuk rujukan aku sendiri. Tapi sebab USB drive aku hampir penuh, so aku kongsikan kat page. So, bolehlah kongsi jugak dengan korang semua. Insya Allah, akan lebih banyak lagi perkongsian yang lebih bermanfaat akan aku kongsikan bersama.

Insya Allah jugak dalam masa terdekat ni, kitorang bercadang untuk renovate rumah. Target raya tahun depan dah masuk rumah baru. Insya Allah, kalau berkesempatan, aku akan update satu persatu.

Semoga segala urusan dipermudahkan Allah swt... amin...

Sekali lagi... terima kasih banyak kepada semua yang sudi 'Like' page aku yang tak seberapa tu. Ikhlas dari hati dan sanubari. Cewah! Hehehehehe...

Korang... mehlah singgah page *Juliet le Sweetheart. Kalau suka, bagi 'Like' satu yer...

y(^^)y

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top