♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, November 12, 2015

Day 1 @ Kuantan | The Zenith Hotel

Assalamualaikum wbt.

Hari ni kitorang ke Kuantan!

Dah lama tak sampai ke Kuantan. Last rasanya 4 atau 5 tahun lepas. Masa tu kitorang menginap kat Hyatt, betul-betul kat Pantai Teluk Cempedak. Kali ni kitorang duduk kat tengah bandar Kuantan plak. Kat Zenith!

Hotel ni terletak betul-betul berdepan dengan East Coast Mall. So, memang tempat kitorang shopping dan cari makanlah. Sempatlah pusing-pusing kejap kat mall ni. Besar dan macam-macam jenis kedai ada.

Petang tu, ayah dah mula kerja. So, mama bawak Niesreena dan Naufal ke favorite place diorang. Tentulah swimming pool!

Swimming pool hotel ni terletak di tingkat empat dan nampak permandangan bandar Kuantan. Best!

Niesreena dan Naufal ni memang suka mandi pool. Sebab selalu sangat bawak diorang dok hotel ada pool, sekarang ni Niesreena dan Naufal dah boleh berenang. Actually, Niesreena masih takut-takut lagi nak berenang sendiri. Niesreena tak confident sangat. Nak tunggu mama dia masuk kolam sekali baru dia berani berenang jauh sikit.

Naufal... alhamdulillah... dah boleh berenang dengan lebih baik!

See... swimming like a pro!

Alhamdulillah... jimat duit mama dan ayah tak perlu hantar Niesreena dan Naufal gi kelas berenang. Hehhehehe...

Well, hari ni lepak-lepak kat hotel jer. Insya Allah... esok kiter gi jalan k.

Nak kemana kat Kuantan ni?

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top