♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, September 1, 2015

While mama is not around...

Semalam sebelum jemput aku dari airport, enche Neezam sempat bawak Niesreena dan Naufal bercanda di pasiran pantai. Kat mana lagi kalau bukan kat Port Dickson.

Alhamdulillah... tengok cuaca cantik jer. Niesreena dan Naufal pun nampak enjoy jer walaupun mama tak der.

Niesreena dan Naufal ni memang suka main air. Tak kesahlah mandi pantai ke, mandi kolam ke, memang favorite diorang lah tu. Semalam Naufal cerita, seronok gi PD dengan ayah. Diorang kutip banyak lala dan siput then kumpul then tengok lala dan siput tu melarikan diri. Hehehehhe...

Lepas mandi, sempat shopping key-chain. Siap tulis nama. Harga cuma seringgit.

Ni favorite place enche Neezam... Baden Baden Bundle.

Kat bundle pun kena gst gak. Huhuhuhu...

Alhamdulillah... Pandai ayah jaga little Khairuns. Little Khairuns pun happy jer tinggal dengan ayah. Kalau macam ni... bolehlah mama gi trip lagi.

Hehehhehee...

 

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top