♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, September 13, 2015

Art Gallery Upside Down, Port Dickson

Final day kat Port Dickson. Ayah masih berbengkel lagi pagi ni. Little Khairuns ambil kesempatan ke pool dan pantai lagi. Siap tumpang pool GBR lagi... Naufal kata pool GBR lagi best daripada kat Lexis... Huhuhu... Sabar jer lah... Sebab kat GBR ada slide...

Dah macam udang celop tepong dah anak-anak aku...

Sebelum check-out, wajiblah kumpul gambar kenangan!

Naufal dan Niesreena kata Lexis best... sebab diorang tak pernah duduk chalet atas air. Hmmmm... next time kiter gi Grand Lexis atau Lexis Hibiscus plak yer... mesti Naufal dan Niesreena kata berdabal-dabal lagi best!

Sebelum tinggalakn PD, kitorang sempat ke Art Gallery Upside Down. Galeri ni terletak di Teluk Kemang.

Harga masuk untuk dewasa ialah RM15 dan kanak-kanak bawah 12 tahun RM10.

Niesreena dan Naufal memang teruja nak bergambar kat sini. Ayah diorang... lagilah!!!

Tempat dia ni tak lah besar sangat. Cuma 2 lot bawah rumah kedai. Tapi ada macam-macam dekorasi. Dan yang paling bagus, staff diorang semua friendly! Walaupun ramai sangat pengunjung, diorang tetap layan elok dan senyuman manis. Keep up a good job!

Yang sedihnya... Niesreena tercicir cermin mata Hello Kitty kesayangan dia. Haiya.... tak perlah... tak der rezeki tapi kesian Niesreena rasa terkilan sebab dia sayang cermin mata tu dan memang dah lama dengan dia. Mana-mana dia bawak berjalan. Tapi nak wat cam ner... dia sendiri yang careless.

Korang, kalau terjumpa cermin mata Niesreena (dalam gambar atas tu), tolong pulangkan eh...

Hahahahaha... memang tak lah!!!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top