♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, June 9, 2015

Bye bye IDC! Hello XXX!

السلام عليكم

Hai korang!!!

Lama aku tak update blog ek.

Ramai gak rupanya tertanya-tanya - naper dah lama tak update blog? Busy pergi bercuti ker?

Amboiiii... gi bercutilah sangat kan.

Tak lah...

Niesreena dan Naufal jer yang gi bercuti. Sepanjang 2 minggu cuti sekolah ni, Niesreena dan Naufal balik duduk kat rumah mak tok dan ayah tok diorang. Ayah tok, mak toklah yang bawak diorang berjalan. Dari selatan hinggalah ke utara.

Aku dan enche Neezam ada je kat Nilai. Masing-masing sibuk dengan urusan kerja masing-masing. So, memang tak dapat nak bercuti dan habiskan masa dengan little Khairuns kali ni.

Aku... Alhamdulillah sekarang ni masuk company baru. Sebab tu lah tak boleh nak bercuti. Nak update blog pun tak tersempat sebab masih sibuk menyiapkan kerja-kerja company lama dan sedang belajar tentang company baru.

Actually, just transfer ke syarikat lain dari group yang sama. Alhamdulillah dapat peluang yang lebih baik lagi. Insya Allah...

Syukur sangat dengan peluang dan ruang yang Allah berikan. Harap-harap pilihan dan keputusan yang aku buat ni adalah yang terbaik. Yang penting, kena kerja dengan ikhlas dan buat yang terbaik. Ye tak?!

Ok, Julie!

Selamat menempuh alam pekerjaan yang baru!

All to best to myself!

Hehhehehe...

Chaiyok!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top