♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, May 24, 2015

Selamat berhujung minggu!!!

Seronoknya!!!

Dah beberapa kali hujung minggu ni, bangun tidor tak der nak buat list kerja rumah panjang-panjang... Nak menyapu, mengemop, mengemas, membersih bagai... Actually, list tetap ada tapi x sepanjang dulu. Pukul 10 pagi tapi rasa macam tak der apa kerja rumah dah nak buat. Sebab aku gunakan teknik mengemas rumah 'jangan tunggu hujung minggu'! Insya Allah akan aku kongsikan tips dalam blog nanti!

Selamat berhujung minggu!!!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top