♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, May 22, 2015

Dale Carnegie

Yey! Graduated!

Hahhahah... Graduate lah sangat kan.

Bukan graduate apa pun. Just dah tamat hadiri kelas in-house Dale Carnegie yang office anjurkan.

Hari ni kelas terakhir. Dan alhamdulillah, kali ni aku terpilih untuk mendapat award untuk LIONS sharing. Yey! Thanks to all who voted me!

y(^^)y

Standout!

Ni buku yang aku terima sebagai hadiah!

Dan ini pula buku-buku yang aku dapat sepanjang menghadiri kursus ni.

Honestly, tak tahu bila masa yang sesuai untuk baca buku-buku ni. Aku dah lama tak membaca buku-buku motivasi macam ni. Kat rumah memang busy sangat, kat office lagi lah... Dalam kereta memang aku tak boleh membaca. Kalau membaca dalam kereta aku pening, boleh muntah terus!

Apapun, aku akan cari masa jugak untuk habiskan buku-buku ni. Insya Allah...

Kursus Dale Carnegie ni memang bagus. Sedikit sebanyak membantu mental kita untuk sentiasa bersedia ketika berhadapan dengan cabaran-cabaran samada di alam pekerjaan atau personal dan berdepan dengan orang-orang sekeliling yang bermacam ragam.

So, kalau office korang ada anjurkan kursus ni, silalah join yer...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top