♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, May 2, 2015

BBQ time with ❤

Cuti kali ni, aku dan little Khairuns spent time kat rumah family aku jer. Memandangkan enche Neezam pun kerja dan aku jalan pun mesti mana-mana jem giler. So, vacation yang terbaik buat masa ni ialah balik ke rumah mak abah kat KL.

KL memang lengang giler. Jalan semarak yang selalunya jem, clear je. Kalau hari-hari macam ni kan best... Hehehehe...

Hari ni, Joy, adik aku, plan buat bbq kat rumah dia. Dia dan keluarga dia baru jer masuk rumah yang baru dibeli. Rumah teres 2 tingkat yang besar dan sangat selesa. Mak abah aku pun seronok sangat bila anak-anak semuanya dah ada rumah sendiri. Lokasi pun tak lah jauh-jauh sangat. Paling jauh pun rumah aku lah, kat Sepang.

So, lepas Asar tadi baru bertolak ke rumah Joy. Semua orang ada, kecuali abah dan enche Neezam. Hmmm... orang busy deme-deme ni.

BBQ time... konon secara kecil-kecilan tapi makanan kemain banyak sampai tak cukup meja! Huhuhu...

Sedapnya makan satay papa bakar!

Kitorang sempat jugak sambut birthday Naufal dan Haziq.

Seronoknya bila dapat berkumpul ramai-ramai macam ni. Cuma kali ni tak cukup korum. Insya Allah, kalau ada rezeki kiter berkumpul lagi k! Kasi perfect!

Love you all sooooo much!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top