♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, April 2, 2015

Welcome to my 'C' family ❣(^^)❣

Patah tumbuh, hilang berganti... lah sangat...

Welcome to my 'C' family!

\(^^)/

'Hari tu' another beg C aku kena rembat dek perompak. Hari ni enche Neezam tambah balik bagi cukup korum.

'Hari tu' beg C aku tu all the way from USA. Hari ni all the way from JPO.

'Hari tu' beg C aku tu enche Neezam bayar. Hari ni.... pun enche Neezam yang bayar. Hehehehe... Yup! The best part!

'Hari tu' beg C aku tu aku bawak lenjan gi kerja. Hari ni beg C baru aku sayang plak nak wat lenjan, masuk kotak balik. Huhuhu...

Tq, sayang!

I love it so much!

❣(^^)❣

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top