♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, January 20, 2015

Tolonggggg!!!

Tolong! Tolong! Tolong!!!!

Lamanya tak update blog.

Nampak nau busy.

Busy menguruskan anak-anak, sekolah, transport... macam-macam lagi lah!

Last week dengan Niesreena tertinggal bas sekolah laaaa, masa balik sekolah... Haru biru jadinya mak bapak dia. Nasib baiklah Niesreena bijak dan mengambil tindakan yang betul dengan ketabahan dan kesabaran serta sedikit linangan ayer mata. Huhuhuhu...

Naufal pun meragam sikit kat tadika baru. Monyok setiap kali gi sekolah... Then hari-hari suruh datang ambil cepat. Aiyoooo... Setiap hari Naufal ada sebut nama-nama kengkawan dia kat tadika lama. Terutamanya Hafiy... Kesian plak kat Naufal... Mesti dia rindu kengkawan lama dia...

Yer... Minggu pertama persekolahan yang lepas memang kelam kelibut sikit. Tapi alhamdulillah... masih under control dan sedikit-sedikit terasa lebih mudah.

Hari ni, enche Neezam berangkat ke Kota Kinabalu. Insya Allah dalam beberapa hari ni, enche Neezam and the team akan sampai ke puncak. Doakanlah diorang berjaya yer... Dengan misi membawa nama USIM khasnya dan YMLF khususnya... Semoga mereka selamat pergi dan balik. Amin...

So, sepemergian enche Neezam selama beberapa hari ni, terpaksalah aku jadi super mom! Tapi takut jadi super monster plak! Huhuhuhu...

Kat office pun tak kurang busynya... banyak kerja perlu disiapkan sebelum pergi bercuti.

Insya Allah... semuanya pasti okay!

Positif! Positif! Positif!!!!

Sebab semua kesibukan inilah aku tak sempat nak update blog walaupun banyak story nak tepek kat sini. Insya Allah... backdated posts nantilah yer...

Until then... keep calm & be positive!!!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top