♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, January 29, 2015

I'm back! (^^)

السلام عليكم

Hallo! Hallo semua!

Waaaa... dah lamaaaa tak online, tak update blog.

Juliet le sweetheart dah lama tak bukak blog, tak online. Tak berkesempatan!

Selama lebih kurang seminggu yang lepas ni, aku dan keluarga pergi bercuti ke Surabaya, Indonesia. Alhamdulillah... malam semalam selamat sampai ke bumi Malaysia yang tercinta.

So, satu azam aku tahun ni, untuk bawa Niesreena dan Naufal ke bercuti ke luar negara telah ☑!

Walaupun setakat kat Indonesia jer... Hehehhe... Alhamdulillah... Insya Allah, akan datang kiter gi jauh sikit yer.

Sebenarnya, enche Neezam ditugaskan ke Surabaya atas dasar kerja. So, kitorang pun 'menyelit'! Empat hari jugaklah Niesreena dan Naufal terpaksa ponteng sekolah! Lepas ni kena kerja keras untuk catch up balik yer anak-anak!!!

Enam hari di Surabaya, banyak yang aku belajar tentang perbezaan budaya, bahasa dan gaya hidup. Sesekali aku kagum dengan cara diorang dan selalunya aku rasa bersyukur sangat sebab dilahirkan di bumi bertuah Malaysia!

Insya Allah... bila berkesempatan, akan aku ceritakan segala pengalaman kitorang kat sana. Buat masa ni, banyak benda nak catch up! Kerja berlambak! Email menimbun nak reply!

So... selamat berkerja! Chaiyok!!!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top