♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, December 1, 2014

Tahniah juliet le sweetheart! Nggeeeee...

Assalamualaikum wbt

dan

Selamat Pagi!

Waaaa... dah 1 December 2014! Satu bulan jer lagi then kita akan sama-sama melangkah ke tahun 2015.

Bulan Disember ni, macam biasa, agak busy dengan persiapan persekolahan little Khairuns. Insya Allah, Naufal akan masih bersekolah di tadika yang sama dan Niesreena akan masuk darjah 3! Waaaa... besar dah anak dara aku!

Walaupun masa berlalu seperti biasa, tapi nak ke Januari 2015 terasa sedikit gementar! Macam biasa macam-macam azam baru akan kita tanam dan cuba untuk semaikan. Nak buat yang terbaik untuk Allah, suami, anak-anak, mak dan abah, keluarga dan juga dalam kerjaya serta blog!

Apa yang pastinya, 2014, pencapaian terbaik aku dalam berblogging. Tahun ni aku berjaya post lebih 210++! Waaahahhaha! Gigih! 12 tahun aku berblog... tahun ni memang terbaik! Huhuhu...

Tahniah

juliet le sweetheart

Itu pun banyak jugak post yang tertangguh dan terlupa nak post.

One month to go! Sempat lagi nak capai azam-azam awal tahun yang masih belum terlaksana. Yup! Masih sempat... Insya Allah!

\(^-^)/

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top