♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, December 5, 2014

Setel satu perkara!

Alhamdulillah...

Setel satu perkara hari ni.

Akhirnya Naufal telah berdaftar ke tadika lain. Lebih dekat dengan rumah. Just on the way aku nak gi kerja atau hantar Niesreena ke sekolah.

Yuran pendaftaran dan yuran bulanan lebih mahal daripada tadika dulu. Tapi tak perlah... Harap-harap Naufal akan dapat belajar lebih baik lagi dan enjoy kat sini. Amin...

Tadi masa bawak Naufal berdaftar kat sini, Naufal menangis-nangis sebab tak nak sekolah baru. Adoiiii... Susah hati gak aku dibuatnya...

Tapi Insya Allah... Semuanya akan berjalan lancar dan baik-baik belaka!

Amin!

2 comments :

afifah fazlin said...

Ohh lmbt bca entri ni sis... naufal kt cni ye.. xpe nnt dpt kwn2 br ok la tu..insyaallah

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top