♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, December 15, 2014

Love you, emak!

"Selamat ulangtahun yang ke 55 tahun emak.

Kitorang sayang sangat kat emak! Dan abah!"

Alhamdulillah, hari ni harijadi emak yang ke 55 tahun. Tapi mak nampak comel macam 40 tahun. Hehehhe...

Macam biasa bila birthday emak dan abah, kitorang adik beradik seboleh-bolehnya berkumpul untuk special dinner sama-sama. Mak dan abah seronok bila anak-anak dan cucu-cucu berkumpul bersama. Sayang Niesreena dan Naufal tak dapat nak join kitorang malam ni sebab diorang balik bercuti kat kampung pagi tadi.

Walaupun jumpa mak abah dan adik-adik sekejap jer tadi, tapi rasa seronok sangat! Yang lebih penting, mak abah happy!

Dan makan pun sedap!

~Orang Segamat, setempat, setaman. Menantu-menantu lelaki emak abah~

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top