♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, December 21, 2014

First time @ GM Klang

Hari ni plan nak gi dating dengan enche Neezam. Tapi tak tau nak gi mana. Then aku just try luck, ajak enche Neezam gi GM Klang. Hmmm... biasanya enche Neezam malas nak gi tempat jauh-jauh pastu tak tau apa ada kat tempat tu. Sebab kitorang tak pernah sampai sana pun.

Tapi, entah macam mana enche Neezam setuju plak.

Yey!

Thank you, baby.

Hmmm... sebenarnya ajak enche Neezam gi GM Klang ni sebab nak cari hanger tudung. Tudung-tudung dah berlambak dan nak reorganize balik. Idea kawan gantung guna hanger macam kat kedai.

Alhamdulillah dapat! Nanti bila dah susun, aku kongsi dengan korang k!

Kat GM Klang ni macam-macam ado! Patutlah kawan-kawan aku suka shopping kat sini. Aku dan enche Neezam baru round 2 tingkat, tangan dah full! Tak habis round! Dah penat!

Paling giler bila tengok 'lego' murah-murah ni...

Memang giler. Dahlah enche Neezam giler lego. Memang terjebaklah!

Nasib baik tak bawak Niesreena dan Naufal. Kalau diorang ada, mesti giler rambang mata! Sumer nak! Fave diorang!

Enche Neezam kata, bila Niesreena dan Naufal balik nanti, nak bawak diorang datang sini! Hmmmm... rasanya enche Neezam dah 'jatuh hati' dengan GM Klang ni. Hehehehe...

Tapi memang banyak betul barang kat sini. Dan memang murah! Aku banyak jumpa barang-barang yang orang jual online kat fb yang ada dijual kat sini. Dari produk kesihatan, hinggalah ke beg, pakaian, perfume dan cadar patchwork! Sumer murah! Aku rasa peniaga online tu beli kat sini, dah jual online. Bijak! Bijak!

Macam lego kotak tu, kalau kat luar (van depan sekolah) jual sekotak RM5. Tapi kat sini sekotak baru RM2. Tapi kena beli bundle 8 kotaklah. Tapi kalau orang berniaga, beli lagi banyak, lagi dapat murah! Berdabal-dabal untung!

GM Klang! Mu tunggu aku datang... lagi!

~~(^^)~~

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top