♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, August 26, 2014

Bee Zzzzz

Assalamualaikum & selamat pagi uollsss!!!

Ya Allah... Lamanya tak update blog! Sejak raya kot!

Busy bebenor!

Kat rumah busy, kat office pun busy!

Lama tak update blog, sampaikan ada kengkawan yang PM kat fb...

"Julie, naper dah lama tak update blog?"

"Kak Julie... silent jer sekarang. Tak der citer terbaru ker kat blog?"

Cerita??? Banyak!!!

Cerita raya... cerita balik kampung... cerita open house... cerita rumah... cerita family... cerita Niesreena... cerita Naufal... cerita enche Neezam! Cerita macam-macam lah!

Masa nak update blog jer yang tak der. Banyak kekangan... huhu...

Oh ya... sekarang ni jugak, aku dan enche Neezam cuba bangunkan satu projek. Insya Allah akan launch dalam masa terdekat ni. Semoga projek ni berjaya! Amin...

Projek apa? Hehehhe... projek biasa-biasa jer... Nanti aku cerita dalam post lain k!

Rindu!

Memang rindu sangat nak update blog. Insya Allah... cuba curi-curi masa kat rumah atau kat office nanti. And thanks for all your support. Tak sangka ada pembaca setia...

TQ! TQ! Meh polok sikit!

\(^^)/

Hehehe...

Nanti aku akan buat backdated post yer... Check it out!

Until then... continue busy!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top