♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, July 1, 2014

Rezeki dari pantry

Korangggggg!!! Anjat gegirl... huhuhu...

Ingat tak last time aku ada join

Mempertaruhkan (aiseh... ayat tak tahan) post aku yang ini
My Pantry Room

Keputusannya baru keluar tadi... nak tau???

Check this out! >>>Pengumuman Pemenang Cabaran Ruang Istimewa

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Alhamdulillah... rezeki harijadi... hahahaha... jadi pemenang! Hehehehe... Happy!

Terima kasih sangat pada blogger Fizah @ Susun Atur Sioca kena mengadakan cabaran ini. Terima kasih jugak pada penaja hadiah, blogger http://mylifeconcerto.blogspot.com/. Thank you so much! Meh polok sikit!

\(^-^)/

Terima kasih pada semua yang menyokong saya selama ni.... ooopppppssss... STOP! Dah keluar ayat poyo... ingat menang Anugerah Bintang Popular?!!! Hahahha...

Serius teruja. First time join cabaran macam ni dan alhamdulillah menang! Yey!

Thank you!!!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top