♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, May 26, 2014

Susun atur tudung

Puas hati bila tengok tudung semua (oh! tidak semua...) dah cantik tersusun rapi kat raknya. Lega

Ok tak?

y(^-^)y

Dapat idea ni dari group Kami Suka Susun Atur. Bagus tau group ni. Ahli group semua tak lokek idea dan tips. Dan yang paling penting, tak der iklan mak nenek bagai. I loike! Jomlah join!

Ok! Berbalik pada tempat penyidai tudung ni. Ia sebenarnya bukanlah design untuk letak tudung.

Tapi...

Rak kasut!

Kebetulan gi AEON Seremban 2 hujung minggu lepas dan jumpa rak ni. And the best part is... got discount for member! Yey!

Sebelum ni, aku sangkut je tudung dalam almari.

Bila dah banyak-banyak tudung tu. Rasa macam semak sangat pulak dalam almari.

Then aku lipat plak.

Hmmmm... nampak kemas jugak kan. Nak cari tudung pun senang.

Then, bila ternampak rak kasut tu kat AEON ari tu, rasa macam... why don't we try?!

Then, ok gak kan?

Aku sangkut tudung yang selalu guna jer. Senang nak cari dan gantung semula. Boleh guna both side; front and back. Loike!

Untuk tudung express... aku masih gantung dalam almari.

Tapi dah nampak kurang semaklah.

I loike!

y(^-^)y

10 comments :

Nurizzah Majif said...

x semua jusco ada buat sale untuk rack ni..hehehe.. nasib sampai hjg bulan, leh le terjah mana2 jusco..

kausar said...

salam kenal julie. alahai rajinnya. i pun ada ni jugak beli kat ikea.awal2 i rajin la nak susun ikut kaler bagai. lama2 kaler dah caca merba. skrg tudung dah sangkut kat hanger je. adeh kena spend a weekend aort balik tetudung i huuu...

Julie Mangsor said...

Hi Nurizzah,
Cepat grab sementara stok masih ada! :)

Julie Mangsor said...

Salam kenal Kausar,
Biasalah tu... awal-awal memang semangat.... :)

Aty_Fared said...

saya ada rak kasut ni simpan..sebab dah beli rak baru..pernah gak terpikir tuk letak tudung macam idea tu..tapi lepas tu..rak nya saya tak tau mana nak letak..huhu..

Julie Mangsor said...

Betul tu Aty. masalah gunakan rak ni ialah space utk letak rak ni. Kalau rumah besar sesuailah kan...

Damski Fashion said...

Salam berkenalan Kak Julie, kreatif jugak akak guna rak kasut untuk sangkut tudung, pun tk waste space... ; ) Saya baju dlm almari pun kurang2 sebulan sekali nk kena kemas. Nak cari idea creative mcm akak nk organize cantik2... ; )

Julie Mangsor said...

Salam perkenalan juga Damski Fashion! Insya Allah... kalau ada masa, mood dan rajin, semua boleh buat... :)

nini said...

cantik la kak.....

Julie Mangsor said...

Tq Nini -.*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top