♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Tuesday, May 27, 2014

Leopard perkasa! Kamilah juara!

Aiseh... tajuk tak tahan kan... Actually itu ialah motto rumah sukan Naufal tahun ni, yang diadakan pagi tadi kat Dewan Kuarters KLIA.

Tahun ni merupakan tahun ke-7 sambutan Hari Sukan Tadika Miftahul Ulum. Manakala tahun ke-3 kitorang sertai.

Macam-macam acara Naufal sertai hari ni. Ada dapat tempat pertama, ada jugak dapat tempat terakhir. Keseluruhannya, team Naufal dapat tempat ke-4; dari 4 team. Huhu... Tak kesah... janji kiter enjoy!!!

Orang penat bersorak! Huhu...

Para penyokong Naufal. Ayah sempat buat kerja.

Ayah Khairuns pun sempat join acara untuk bapa. Kelakarlah diorang. Team ayah dapat tempat kedua! Yey!

Dan kitorang, dapat tempat pertama dalam acara famili!

Yey!

Alhamdulillah... rezeki Niesreena dan Naufal. Banyak giler jajan dalam hamper.

Naufal pun dapat banyak hadiah lain.

Tamatnya hari sukan, kitorang terus bertolak balik ke Segamat. Kan dah mula cuti sekolah... Macam biasa, Niesreena dan Naufal kitorang hantar duduk rumah atok dia. So, sepanjang cuti sekolah ni, Niesreena dan Naufal akan ikut ayah tok dan mak tok jalan-jalan pusing Malaysia. Huhu...

Sebelum diorang dok bercuti panjang, tinggalkan mama dan ayah diorang kat sini, kitorang sempat bawa diorang makan special sikit malam tadi. Niesreena dan Naufal suka makan pasta dan speghetti. So, kat Nilai ni, kat mana lagi kan... Secret Recipe je lah...

Naufal's favorite tentulah speghatti cabonara with lots of salami!

Niesreena's all time favorite ialah Aglio Olio. My favorite too! Yummeh!

Enche Neezam makan burger jer.

Dan aku, tentulah my favorite 3 cheese spinash lasagna. I loike!

Start 3 minggu cuti sekolah. Lamanya...

Enjoy your holiday Niesreena and Naufal. Mama willl be missing you both so much!

2 comments :

afifah fazlin said...

Tahniah leopard!! Ktaorg xdpt join la thn ni..xpe tngu thn dpn!! Hehe

Julie Mangsor said...

Tahun depan insya Allah, kitorang pun ada lagi... kalau Naufal tak nak tukar taska lah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top