♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, May 9, 2014

Kad 'Hari Ibu' dan keputusan peperiksaan Khairunnaufal

Kad dari Naufal sempena 'Hari Ibu'.

Mama suka sangat! Thanks Naufal!

Thanks for being my cute and notty baby boy! Love to love you!

\(^-♡)/

Tadi berkesempatan jugak ke sekolah Naufal - ambil keputusan peperiksaan dia. Ayooooo... merosot kali ni! 84.09% jer keseluruhan!

Cikgu Naufal kata, tumpuan waktu belajar Naufal kurang. Memang merosot berbanding sebelum ni. Banyak main!

Tapi alhamdulillah... Naufal still catch-up. Dah boleh mengeja dan membaca sekarang, walaupun still merangkak-rangkak.

Actually Naufal dimasukkan sekelas dengan budak-budak 6 tahun. Ada 2 orang je budak 5 tahun yang dimasukkan ke kelas 6 tahun ni. Naufal dan kawan dia, Afiy. Sebab? Diorang ni duorang ni advanced! Belajar advance! Main lagilah berlipat kali ganda advance!

Kata cikgu Naufal tadi, kalau dikalangan budak-budak 5 tahun, memang Naufal the best laaa. So, dapat nombor 6 dari kumpulan pelajar 6 tahun should be ok lah kot! But anyhow, lepas ni kena study lebih lagi! Kena dapat nombor 1!

Craft Naufal dapat result agak teruk.

Hmmmm...

Patutlah ek? Huhuhu...

Tak per! Usaha lagi!

Bak kata teacher Siti,

"Usaha lebih gigih... pasti berjaya!"

2 comments :

afifah fazlin said...

Tahniah naufal..

Julie Mangsor said...

Thakns auntie Afifah... Anak Afifah masih kat taska ni lagi ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top