♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Monday, April 21, 2014

Ke Ganu kiter keje...

Who ever thought that I would sit here for this course!

#haei

Giler kan? Hahahhaha...

Alhamdulillah... Settle dah sumer. Memang tak sabar nak balik rumah!

Tadi firefly dari lapangan terbang Kerteh delayed for almost 40 minutes sebab masalah teknikal. Cuak plak aku dengar... Boleh guna perkataan lain tak? Perkataan 'masalah teknikal' sangat menakutkan hokey! Padahal atas sebab kelewatan ketibaan jer... Haaaiiiissssshhhh...

Sampai lapangan terbang Subang terpaksa ambil teksi pulak balik ke Nilai. Tunggu teksi jer pun dekat setengah jam! Nak nangis rasa.

Enche Neezam tak sanggup nak jemput sebab malas nak tempuh jem. Sabar jer lah... Tapi memang betullah... 8.00 malam memang tengah jem lagi area Subang... Lebih-lebih lagi bila hujan pun turun. Lagilah!

Alhamdulillah... Selamat sampai kat rumah pukul 10.30 malam tadi.

Sampai rumah, tengok Niesreena dan Naufal masih study. Biasanya pukul 10 malam dah dikerah masuk tidur. Tapi malam ni sebab nak tunggu mama balik katanya...

(^-^)

Ayah Khairuns pun tengah gigih buat persediaan diorang ke sekolah esok. Alhamdulillah... nampak gayanya, semuanya under control bila mama tak der. Hehehehe... Bolehlah outstation lagi kot? Huhuhu... Iyoooolah tu... Mama yang tak sanggup!

Actually, aku memang tak ingat, bilakah kali terakhir aku travel sorang-sorang jauh gini?! Hmmmmmm...

Never!!!

Sorang-sorang tau! Tak kenal sesaper pun! Haaaiiiissshhhhh...

Mungkin masa belajar kat UTM Johor Baru dulu pernah kot beberapa kali balik sorang-sorang KL-JB. Tapi tak kerap sebab mesti berteman. Ramai geng dan kroni asal KL. So mesti ada at least sorang teman.

Lepas belajar... mana pernah jalan jauh-jauh ghaib sorang-sorang. Mana-mana gi mesti ada boypren teman, husband teman, anak teman, mak teman, adik teman, kawan teman! \(^-^)/ Oh! I'm so lucky!

So, ni pengalaman baru bagi aku. Huhuhu... Mungkin korang-korang dah biasa outstation manjang. Tak kesah dah... Tapi aku... tak biasa... serius! Kepala otak asik ingat rumah dan kerusi empuk kat office jer... Huhuhu...

But I did it! Huhuhu... poyo!

Oh my katil dah memanggil-manggil! Mata pun dah bertongkat! Jumpa sumer dalam mimpi yer...

ZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top