♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, April 27, 2014

Happy bornday my baby boy!

5 tahun dah!

Besar dah baby boy aku...

Alhamdulillah, syukur ke hadrat Allah swt. Semoga Naufal membesar dengan lebih sihat dan menjadi anak yang soleh. Amin...

So, bersempena dengan harijadi Naufal hari ni, kitorang rancang nak bawak dia tempat dia boleh enjoy. Memula ingat nak gi theme park. Tapi takut hujan plak. So, kitorang decide bawak Naufal dan Reena main-main kat sini jer.

Ayah pun tumpang sekaki! Huhu...

Enche Neezam sempat buat kerja kat sini.

Plan asalnya, bawak Niesreena dan Naufal main kat sini. Then kitorang nak bawak makan kat Secret Recipe, beli kek 1 slice untuk Naufal. Tapi masa bersiap pagi tadi, Naufal request nak tiup lilin. So, aku rasa, Naufal nak celebrate birthday dia and happy happy!

Terus call adik, check kalau diorang available petang ni dan terus tukar plan. Lepas dah puas main-main kitorang balik KL. Sambut birthday Naufal dengan famili aku kat rumah mak abah.

Thanks sumer untuk sambutan hari jadi Naufal. Walaupun ringkas jer, tapi yang penting sumer berkumpul sama-sama. Thanks emak dan adik, susah-susah beli kek dan memasak bagai. Speghetti sedap! And thanks sumer untuk hadiah Naufal! Oh... dan hadiah Reena jugak... tak pasal dapat hadiah gak. Huhu... (^-^)y

Happy birthday, Naufal!

We all love you soooooo much!

2 comments :

afifah fazlin said...

Happy birthday naufal... smoga mjdi ank yg soleh, bjaya dunia akhirat.. dan dberi ksihatan yg baik..amin..

Julie Mangsor said...

Thank you auntie Afifah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top