♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, March 21, 2014

Nak kemana cuti ni?

Assalamualaikum & salam hari Jumaat semua!

Hari ni hari terakhir persekolahan sebelum cuti penggal pertama bermula esok selama seminggu. Ke mana plan bercuti kitorang cuti sekolah ni?

.

.

.

.

.

Rahsia!

.

.

.

.

.

(^_~)Y

.

.

.

.

.

Rahsialah sangat!

Sebenarnya cuti kali ni kitorang tak plan kemana pun! Sedih... :(

Minggu depan aku busy sangat dengan komitmen kerja. Memang tak boleh cuti! Enche Neezam jangan cakaplah kan... memang busy jer manjang! Hinggakan hujung minggu pun ada benda yang nak kena settlekan. Haiisssshhhhh...

Mujurlah mak dan ayah mertua offer nak jaga Niesreena dan Naufal. So, diorang bercuti kat kampung jer lah... macam biasa... Tq yer mak ayah... I lap you ketat ketat lah! Huhu... Lagipun memang dah lama giler kot kitorang tak balik Segamat!

Sebenarnya ada beberapa tempat aku plan nak bawak bebudak ni. Tapi tak sempat nak survey kat agoda.com lagi. Macam biasalah agoda.com is always my favorite hotel reservation's hub! Kenapa? Sila baca kat sini...

Plannyer nak bawak Niesreena dan Naufal bercuti ke sini... rest and relax...

~Grand Lexis, Port Dickson~

~Avani, Sepang Gold Coast~

Hmmm... tapi dua-dua dekat sangat dengan rumah. Berbaloi ker? Korang rasa?

Nak gi jauh-jauh... aku dan enche Neezam tak boleh nak cuti plak... kalau gi jauh 1 malam jer macam tak best plak...

Hmmm... acaner? Postpone jer lah gi jejalan yer... Tapi kesian kat Niesreena dan Naufal...

Acaner enche Neezam?

Acaner?!!!

2 comments :

momentdelavie said...

Julie..grand lexis okla..mandi dalam bilik puas2..tapi make sure ade pelampung..swimming pool dlm ..reen paras dada

Julie Mangsor said...

Hi Noreen,
Dalamnya kolam dia... Best kan kat sana? Sebab tu pilih tarikh sumer full... Hopefully dapatlah satu hari nanti... Thanks... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top