♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, March 23, 2014

Misi hujung minggu ini

Misi! Lah sangat kan?!

Haha..

Biasalah... bila musim cuti sekolah jer... mesti hantar bebudak balik kampung!

Aci tak?

Huhu...

Actually, Niesreena dan Naufal yang request - either balik rumah family aku kat KL or balik rumah family enche Neezam kat Johor. Tapi akhirnya, kitorang putuskan untuk hantar diorang balik kampung daripada balik bandar.

Lagipun kat Segamat tak jerebu... Bolehlah diorang hirup udara segar kat sana...

Lexie... jaga Niesreena dan Naufal bebaik eh...

Duduklah kat rumah mak tok ayah tok baik-baik yer anak-anak...

Jangan noty-noty!

Bolehlah mama dan ayah relax sikit kat rumah.

Honeymoon!

Ngeeeee...

(^_-)Y

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top