♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Sunday, March 2, 2014

Kapur jangan tak kapur!

Macam biasa, aktiviti hujung minggu, membersihkan kasut dan pakaian sekolah Niesreena dan Naufal. Si Niesreena ni memang excited tiap kali nak kapur kasut. Mengapur (ada ker perkataan ini) kasutnya 2 pasang jer tapi lamanyer kemain. Main lebih!

Paper tu patutnya buat alas kasut dan kapur... tapi dengan Niesreena sekali duduk atas paper. Sukatilah nak...

Hasilnya... macam biasa... tak rata. Yang lama-lama tadi buat apa? Main lebih...

Haaaaiiissshhh... tak perlah... janji ada kerajinan dan keinginan nak buat kerja sendiri. Ye dak?

Terpaksalah aku kapurkan semula bagi rata. Next time buat lebih elok lagi yer Niesreena sayang...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top