♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Friday, January 24, 2014

Brim untuk Niesreena

Alhamdulillah... tahun ni tahun kedua Niesreena dapat bantuan persekolahan RM100. First time aku gi ambik kat sekolah Niesreena. Last year, enche Neezam yang gi. Tapi disebabkan hari ni enche Neezam masih di Ho Chi Minh, maka terpaksalah aku ambil time off untuk ambil duit Brim ni.

Niesreena excitedlah bila aku bagitau yang duit kaler purple tu duit dia. Niesreena mulalah berkira-kira nak membeli apa. Tapi... macam biasalah... Niesreena ni jimat aka kedekut orangnya... last sekali dia decide untuk simpan jer duit tu... mama minta belanja pun tak kasi... haiiisssshhhh...

Hehehehehe...

Baguslah... kecik-kecik dah pandai menabung. Bolelah mama pinjam dikala sesak. Huhuhu...

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top