♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Saturday, December 7, 2013

Surprise! Surprise!

Hadiah untuk Niesreena kali ni,

selain bersempena dengan birthday dia, ni jugak hadiah sebab Niesreena dapat keputusan cemerlang masa peperiksaan yang lepas; both in sekolah kebangsaan dan juga di sekolah agama Niesreena.

Hadiah ni jugak sebab Niesreena berjaya puasa penuh pada bulan Ramadhan yang lepas. Ari tu ayah dah bagi bahagian ayah *cash*. Ni kira bahagian mama lah...

Hahaha... aci tak? Combine semua untuk 1 hadiah! Hehehe... tak kesahlah... Ni kira hadiah all in 1 atas birthday dan kecemerlangan Niesreena sepanjang tahun ni. Hehehe...

Aku tengok Niesreena memang fokus dengan study dan memang rajin belajar. So, aku dan enche Neezam tahu she deserves this gift. Harap-harap Niesreena suka dan akan berusaha lebih lagi untuk dapatkan keputusan yang lebih cemerlang akan datang. Cemerlang dunia dan akhirat! Insya Allah...

And of course, she loves it! So much!

Oh ya... Naufal pun dapat part dia. Keputusan peperiksaan Naufal yang lepas pun cemerlang jugak. Harap Naufal akan dapat capai lebih cemerlang lagi pada masa akan datang.

Aku pun ada target untuk Naufal dan Niesreena tahun depan. Hmmmm... lebih strict lagi! Bersedialah anak-anak!

Niesreena & Naufal, enjoy the gadgets this school holidays yer. Nanti bukak sekolah, strictly no gadgets during weekdays!

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top