♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, November 21, 2013

Ke Kem Permata Insan lagi

Setiap kali masuk musim cuti persekolahan aku mesti kena tinggal 2 minggu sebab enche Neezam kena jadi 'Uncle Neezam'!

Huhuhu... Sebenarnya tu lah nama manja enche Neezam bila masa Kem Permata Insan.

Kem kali ni kat Banting. Walaupun tak jauh tapi sebab komitmen, enche Neezam kenalah dok kat sana selama 2 minggu. Hari ni enche Neezam dah gerak ke sana. Dua hari ni untuk buat persediaan mental dan fizikal para mentor sebelum para permata semua sampai pada hari Sabtu ni.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Permata Insan, bolehlah lawat laman web diorang kat sini yer:

http://permatainsan.usim.edu.my/

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top