♥ Ya Allah, andai telah Kau titipkan dia milikku, satukanlah hatinya dan hatiku menjadi cinta nan satu...

Amin... ♥

Thursday, October 3, 2013

Nuffnang first cheque

Pagi-pagi dapat surat cinta dari Nuffnang!

Taraaaaa!

Seronok sangat!

Memula dulu, aku daftar dengan Nuffnang Australia sebab masa tu duduk kat Melbourne. Tak sempat nak cash out sebelum back for good. Silap kan... Tapi tak perlah... tak der rezeki. Burn jer lah...

Alhamdulillah... kali ni dapat. Walaupun tak banyak, tetap jugak rezeki. Saper nak bagi kan?! Hehehehe...

Ingat nak kumpul banyak-banyak dulu sebelum cash out, tapi sajer nak try test coba... Hehehe...

Terima kasih pada semua pembaca dan penyinggah blog! Love you all! Kalau rajin, clik lah kat Nuffnang add tu yer!

Yippie! Happie! \(^^)/

No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lagi cerita lain...

Thank you for stopping by!

back to top